Solhatt -check!! Semestern har börjat!!! D...

img_0936 (MMS)

Solhatt -check!! Semestern har börjat!!! Det är lite svårt att vara glad en sånhär dag, men att vara deprimerad får inte alla ungdomarna att komma till liv igen. Så jag tänker ha en grym sommar, som de borde fått ha!!!


Dör lite här i värmen! ^^ gött ändå att so...

img_3707 (MMS)

Dör lite här i värmen! ^^ gött ändå att solen kikar förbi :)


Aaaaavliiiiideeer....!!!! Sinnessjukt varm...

img_1127 (MMS)

Aaaaavliiiiideeer....!!!! Sinnessjukt varmt här, och då ligger jag ändå under markisen (såklart)!! Jag blev lovad en överraskning idag, men så fanns tydligen inte den grejen just där. Man ba: men säääg inget från början då. Jag är så sjukt nyfiken juuu...!!! Nu bränner det på skinkan här. Misstänker att jag behöver justera markisen. Kan inte solen bara vara still, som barkisbagarn!


Ärligt talat!?! Jag är så sjukt jävla tröt...

img_7047 (MMS)

Ärligt talat!?! Jag är så sjukt jävla trött... Gårdagen var skoj, vi åkte till Grebbestad och drack öl! Men innan det spöade vi några grabbar  i volleyboll! :) det första slaget i matchen hamnade med full kraft i min tinning, så jag tuppade av nån sekund och har en bula där nu. Mina glajjor gick sönder dessutom. Kul. Men sen borstade vi av oss sanden och tig hem matchen. Snabb dusch och smink hemma hos Kez och sen var vi redo att åka. Regnet vräkte ner när vi satt på terassen och ölen flödade! Go lördag alltså! :)


Hittade en mini groda i trädgården! :)

img_8810 (MMS)

Hittade en mini groda i trädgården! :)


Käkat middag på Taras på södra vägen! Helt...

img_6147 (MMS)

Käkat middag på Taras på södra vägen! Helt okej mat. Gullingen var med :)


En sånhär SKA jag köpa..!! På lördag förho...

img_1219 (MMS)

En sånhär SKA jag köpa..!! På lördag förhoppningsvis :) då kommer en närmare beskrivning samt inöpsställe! :)


Hur lång tid det tog för mig igår att köra...

img_6573 (MMS)

Hur lång tid det tog för mig igår att köra 2,5 kilometer? Ja ungefär lika lång tid som det tog för den här klungan med skolungar att CYKLA samma sträcka....!!!!


RSS 2.0