Mot London!

Nu sitter vi på flygplatsens bästa punkt, baren! Man får lugna nerverna lite.. Pjuufff...!!! Dålig i magen efter dålig korv igår.. Pjuff..!!! Idag blir det mycket öl och förhoppningsvis hinns det med lite shopping redan i eftermiddag :) mihiii!!! Hoppas det finns wifi på hotellet, standarden i London är ju inte sådär jätteimponerande om man säger så. Blåser lite men planet ska nog gå ändå ;-) ha de!


Måndagsbarn

Herregud vilken pärs, jag är för gammal för festligheter alltså! Men rolig fest vare! Fast lägenhet alltså, grannar är inge kul. Phju. Imorgon åker vi till London, massa shopping, massa öl och massa musik! Mötley och Def Leppard på Wembley, jihaa!!! :) sånt jäkla dåligt inlägg Det här. Jag har ju inte ens vart rolig än. Men jag är faktiskt måndagsbakis, ish. Nu ska här packas!


Tillägg till föregående inlägg

På Förebilden har jag plattat hår, på efterbilden är det självtorkat och lite vågigt=lite kortare.


Testar "nya" appen...

Jaha men toppen, den här appen gör att jag hinner blogga lite mer! Great! Håller just nu på med nya hårgrejen, ricinolja! Det sägs att håret växer ca
5 cm i månaden av detta.. Har fotat idag efter att jag sysslat med detta en vecka och... Ja... Jag ser skillnad, det har vuxit! Och framförallt så känner jag skillnad i kvalitén på't! :) räkna ränderna på tröjan så ser du skillnaden på bara en vecka!!!


RSS 2.0